Seuratoiminta

HimosTanssijat ry aloitti toimintansa vuoden 2009 alussa. Seuran tehtävänä on levittää lavatautia tanssinaskelin, toimia lavatanssin innoittajana sekä tarjota jäsenistölleen vaihtelevaa tanssikurssitarjontaa. Jäsenistöämme yhdistää tanssi ja mukava tanssinilo. Me tanssimme ilosta ja tanssin HimosTa!

Järjestämme viikottain lavatanssikursseja. Lavatanssikurssien sisällöt vaihtelevat Foksista Cha chaan. Lisäksi tanssikursseihin kuuluvat Bailatino, Salsa ja Lavis.

Vakiokurssien lisäksi pyrimme järjestämään jäsenistön toiveiden mukaista lisäkurssitusta erillisillä viikonloppu- tai iltakursseilla.

Seuran toiminta kannustaa tanssinharrastajia osallistumaan lavatanssikisoihin, mutta jokainen osallistuja kilpailee omissa nimissään, kuten näissä kisoissa onkin tapana. Seuralla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia tukea kilpailevia pareja. Tuki on henkistä ja innoittavaa olalle taputtamista. On ollut hienoa seurata, että jäsenistöömme kuuluvia tanssijoita on menestynyt kisoissa todella hyvin! Tässä vielä onnittelut heille kaikille ja menestystä jatkossakin.

Tanssiharrastus seuratoimintana vaatii taakseen ison joukon innostuneita, jotka yhteen hiileen puhaltaessaan saavat paljon hyvää aikaan. Tanssiharrastuksissa on virkistävää käydä ja hymy sekä nauru ovat herkässä. Toiminnat perustuvat vapaaehtoiseen talkootyöhön, johon voi kukin meistä jäsenistä jaksaessaan, ehtiessään ja halutessaan osallistua. Ilman vakituisia ja aktiivisia seuraihmisiä me muut harrastajat olisimme pulassa. Lisäksi jäsenistöä pyydetään erilaisiin talkootempauksiin, joiden tarkoituksena on saada pientä tuottoa seuramme toiminnan kulujen kattamiseksi. Tässä kiitos heille; seuramme hallitukselle sekä kaikille, jotka omalla työllään tekevät tanssiharrastuksestamme mahdollisen täällä Jämsässä.

Tanssinharrastukseen liittyy olennaisesti myös tansseissa käyminen. Järjestämme jonkin verran tanssireissuja erilaisille tanssipaikoille. Osa reissuista on pienempien porukoitten omia kimppakyytisopimuksia, osa reissuista on toteutettu yhteisellä bussikyydillä. Kuten olemme kuulleet, tanssitaito on kilometrilaji, jossa vain tanssimalla kehittyy.

Himos Tanssijat ry.n hallitus vastaa Himostanssijoiden toiminnasta ja huolehtii puolestamme seuran asioista. Kertokaamme heille ideoita toimintamme kehittämiseksi.

Tanssi on hauska ja mukaansatempaava harrastus. Se auttaa moneen, niin iloon kuin vaivaan, yhtälailla se antaa mukavia hetkiä rytmin, liikkumisen ja kuntoilun merkeissä.