HimosTanssijoiden jäsenyys 2019

HimosTanssijat ry:n järjestämät kurssit on tarkoitettu vain jäsenistölle.
SUSELin antaman ohjeen mukaan Teoston ja Gramexin kanssa tehdyt sopimukset edellyttävät, että kursseihin osallistuvat henkilöt ovat tanssiseuran jäseniä. Voit käydä kerran tutustumassa toimintaamme, jonka jälkeen on suoritettava seuran jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 euroa. Se maksetaan kätevästi HimosTanssijoiden kurssille/tapahtumiin tullessa.

Jäsenmaksu oikeuttaa sinut osallistumaan HimosTanssijoiden järjestämille kursseille ja eri tapahtumiin, joista veloitetaan erillinen kertamaksu. Lisäksi seuramme jäsenenä saat alennuksia eri yrityksiltä. Samalla jäsenmaksulla liityt SUSELin seurajäsenenksi, jolloin olet oikeutettu SUSELin myöntämiin alennuksiin ja saat oikeuden osallistua heidän järjestämiin tilaisuuksiin. SUSEL on Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry.

Hanki itsellesi kuvallinen jäsenkortti. Kuva korttia varten otetaan erikseen sovittavana ajankohtana kurssien yhteydessä. Kuvallisesta jäsenkortista veloitetaan 2€, jonka "ansaitset" takaisin jo ensimmäisen alennusedun myötä. Voit myös toimitaa itseottamasi kuvasi sähköpostilla.

Jäsenkorttia näyttämällä saat SUSELin jäsenyyden myötä alennuksia esim. useille tanssipaikoille.
Näistä ja monista muista HimosTanssijoiden jäseneduista löydät lisätietoa tästä.

Lisää seuramme jäseneduista.

HimosTanssijoiden Facebook-ryhmä

Liity HimosTa facebook-ryhmään tästä:

facebook_logo_isompi.png

Muutosilmoitukset

Ilmoita meille heti muuttuneista yhteystiedoistasi. Teet sen kätevästi oheisella lomakkeella, joka aukeaa tästä. Et tarvitse omaa sähköpostia!

Talkooporukkaan mukaan!

Ilmoittaudu HimosTanssijoiden mukavaan talkooporukkaan tästä.

Vakuutusturva

Huomioithan että seura ei ole vakuuttanut jäseniään. Huolehdithan siis itse tapaturmavakuutuksesi kuntoon, kaiken varalta.